Siirry sisältöön

Mindfulness-koulutukset yrityksille

Mindfulness työelämän taitona

Löydä elämäsi tärkein ihminen: sinä!

Pitämällä huolta omasta hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi teet palveluksen paitsi itsellesi myös työyhteisöllesi ja läheisillesi.

Mindfulness opettaa ja auttaa rauhoittumaan, pysähtymään ja kuuntelemaan omaa oloa ja kehoa. Siinä missä olemme oppineet työelämässä arvostamaan tehokkuutta ja jopa monen asian suorittamista yhtäaikaisesti, mindfulness-harjoitteiden avulla opitaan tietoista läsnäoloa ja sen merkitystä.

Mindfulness-koulutus antaa työkalut parempaan keskittymiseen, stressinhallintaan, luovuuden edistämiseen, läsnäolevaan vuorovaikutukseen sekä helpompaan päätöksen tekoon. Tietoisempi läsnäolo ja lisääntynyt keskittyminen lisää myös lopulta työn tehoa.

Mindfulness-tehostartti -koulutuspäivä

Aamu- tai iltapäivän aikana järjestettävän kolmen tunnin teoriaa ja harjoittelua sisältävän Mindfulness-tehostartin avulla jokainen osallistuja pääsee tutustumaan tietoiseen läsnäoloon ja stressin ehkäisyyn.

Multitaskingin sijaan työtehtävien suorittamisessa opitaan keskittymään vain yhteen tehtävään ja asiaan kerrallaan. Näin saat lisää voimavaroja päivään, parannat yöunta ja jaksat paremmin niin arjessa kuin työssä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kenelle mindfulness-koulutus on tarkoitettu?

  • yrittäjät, esihenkilöt
  • yrityksen henkilöstö ja tiimit
  • nopeatemposta ja keskittymistä vaativaa työtä tekevät
  • unettomuudesta kärsivät
  • stressin oireita tunnistavat
  • jokaiselle, joka kaipaa parempaa keskittymistä ja mielenrauhaa

Mindfulness-tehostartti sinulle tai yrityksellesi?

"Be where you are; otherwise you will miss your life."

Ota yhteyttä