Siirry sisältöön

Maalausta ja mielenrauhaa -kurssit

Ilmaise tunteitasi maalauksen avulla

Milloin viimeksi olet uppoutunut täysillä sinulle tärkeään harrastukseen? Tehnyt jotain merkityksellistä yhtäjaksoisesti ja täysillä syventyen?

Maalausta ja mielenrauhaa -kurssilla opit paitsi keskittymisen taitoa, saatat löytää itsestäsi uusia piirteitä ilmaistessa tunteitasi maalaamisen avulla.

Kurssi on kuuden tunnin tai viikonlopun mittainen kurssi, jossa keskittymistä harjoitellaan maalauksen ja mindfulnessin avulla, taiteen tekemisen sekä tietoisen läsnäolon harjoitteilla.

Tule kuulemaan ja oppimaan, miten voit rauhoittaa mieltäsi maalauksen ja mindfulness-harjoitteiden avulla!

Kehitä keskittymistä maalauksen avulla

Harjoitteiden tavoitteena on lisätä henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Harjoitteiden oppiminen auttaa tekemään niitä myös itsenäisesti kurssin jälkeen, mikä parantaa keskittymiskykyä, tuo voimavaroja kiireisen elämän keskelle ja auttaa jaksamaan paremmin niin työelämässä kuin vapaalla.

Kurssi on laadittu mielenkiintoiseksi ja helposti opeteltavaksi myös aloittelijoille. Maalausta ja mielenrauhaa -kurssille voikin osallistua ilman aiempaa kokemusta maalaamisesta tai mindfulnessista. Saat mukaasi kirjalliset ohjeet, jotta onnistut harjoitteissa myös kotona.

Mitä kurssi sisältää?

Kurssi sisältää koulutuspäivän kahden ohjaajan opetuksessa. Kurssin hinta on 75 € sisältäen ohjauksen, maalit sekä pensselit. Mukaan tarvitset maalauspohjan, oman patjan sekä eväät.

Julkaisemme seuraavan kurssin ajankohdan ja sijainnin tällä sivulla. Voit myös tilata uutiskirjeemme tästä ja kuulet ensimmäisten joukossa lisätietoja.

Ohjaajasi kurssilla

Kurssilla opit maalauksen alkeita kuvataiteilija, YAMK Tarja Bruun-Järvenpään ohjauksessa. Lisäksi opit stressin ehkäisystä ja pääset kokeilemaan mindfulness-harjoitteita kokeneen mindfulness-ohjaajan, aikuisopettaja Minna Ikäheimosen opastuksessa.

Ilmoittaudu mukaan!