Siirry sisältöön

Yrittäjän mentorointi ja coaching

Yksilöllinen tuki ja ohjaus yrittäjälle

Miten laajentaa liiketoimintaa? Mihin suuntaan kehittää toimintaa ja mihin kannattaa keskittyä? Mistä löytyisi rahoitusta? Miten kasvattaa tunnettuutta ja myyntiä verkossa?

Vaikka yrittäjyys on matka täynnä mahdollisuuksia, herää matkan varrella myös paljon kysymyksiä ja haasteita, joiden äärellä vertaistuki on tarpeen. Siksi tarjoan sinulle räätälöityjä mentorointi- ja coaching-palveluita, jotka suunnitellaan liiketoimintasi tarpeisiin.

Henkilökohtaiset mentorointi- ja coaching-sessiot tarjoavat sinulle mahdollisuuden keskustella avoimesti ja luottamuksellisesti yrittäjyyteen liittyvistä kysymyksistä, saada näkökulmaa ja löytää tehokkaita ratkaisuja.

Tuloksia ja liiketoiminnan kehitystä coachingin avulla

Coaching sopii mihin toimialaan vain ja valmentajasi kanssa voidaan käsitellä mitä vain sinua askarruttavaa aihetta. Esimerkiksi työuran eri vaiheissa sekä uuden kynnyksellä voidaan coaching kanssa miettiä uutta suuntaa mitä kohti aletaan seuraavaksi kulkea. Ulkopuolinen valmentaja herättelee näkemään uusia näkökulmia.

Usein yrittäjän tulee omaksua laajasti tietoa eri liiketoiminnan osa-alueelta nopeasti. Asiantuntijan, yrittäjän ja yrityksen johdon tulisi myös hallita yhä laajempia aihealueita digitalisoituvassa maailmassa. Ihminen saattaa kokea voimattomuuden tunnetta ja silloin coach voi auttaa kirkastamaan tavoitteitaan. Itsensä kehittäminen ja sparraaminen valmentajan kanssa on monestakin eri lähtökohdasta antoisaa.

Varaa maksuton kartoitus ja jutellaan!

 Coachauksen avulla

 • Saat eri suunnitelmillesi laajemman näkökannan
 • Löydät oikein aseteltujen kysymysten avulla erilaisia vaihtoehtoja sille mitä olet suunnittelemassa
 • Keksit näkökulmia, joita et yksin miettiessäsi olisi edes osannut ajatella
 • Saat reflektoida vapaasti omia suunnitelmiasi, haasteitasi tai ongelmiasi kokeneen ja sertifioidun coachin kanssa
 • Lisäät omaa hyvinvointiasi tietämällä, että et joudu miettimään ratkaisuvaihtoehtoja yksin
 • Saat vertaistukea toiselta yrittäjältä
 • Kirkastat tavoitteitasi ja helpotat päätöksentekoa

Kenelle coaching- ja mentorointipalvelu sopii?

 • Valmennuspalvelut on suunnattu erityisesti pien- ja pk-sektorin yritysten yrittäjille, yrityksen omistajille ja toimitusjohtajille kaikilla aloilla.
 • Sijainnillasi ei ole väliä, sillä coaching-keskustelut ja mentoirointi voidaan toteuttaa etänä videoyhteydellä.

Miten palvelu toimii?

 • Coaching-tapaamiset voidaan järjestää videoyhteydellä. Ensimmäinen 30 minuutin tapaaminen on sinulle maksuton.
 • Tapaamisten määrä sovitaan tapauskohtaisesti tilanteestasi ja tarpeestasi riippuen. Kysy myös kolmen ja kuuden tapaamisen paketeista!

Miksi valita juuri minut valmentajaksi?

Jaan kanssasi yrittäjyyden kokemuksen, sillä takanani on yli 30 vuoden yrittäjyystaival. Tunnen liiketoiminnan lainalaisuudet ja pystyn tarjoamaan nopeita ja luottamuksellisia ratkaisuja kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla. Lisäksi koulutettuna mindfulness-ohjaajana haluan jakaa sinullekin työkalut keskittymiskyvyn ja kirkkaamman päätöksenteon tueksi.

Lue lisää taustastani täältä!

Yrittäjä, sinun ei tarvitse kulkea tätä matkaa yksin

Varaa ilmainen kartoitus ja keskustellaan tilanteestasi!

Ota yhteyttä