Siirry sisältöön

Yrittäjyyskoulutus

Kehitä liiketoimintaasi ja löydä seuraavat askeleet yrittäjänä

Onko sinulla hyvä liikeidea, mutta et tiedä miten veisit sitä eteenpäin? Vai oletko jo aloittanut liiketoiminnan ja kaipaat tukea toiminnan kehittämiseen?

Yritystoiminnan läpivalaisu on neljän aamupäivän tai illan mittainen koulutus, jossa käydään läpi yrityksen hallinnon perustoiminnot ja niiden kehittäminen sekä muita liiketoiminnan osa-alueita kuten brändisuunnittelu, tuotteistaminen sekä myynti ja markkinointi.

Etänä toteutettava yrittäjyyskoulutus soveltuu erinomaisesti yritystoiminnan aloittamista suunnittelevalle, mutta myös toiminnan jo aloittaneelle yrittäjälle, joka miettii toiminnan kehittämistä ja kasvattamista.

Konkreettista tietoa ja työkaluja

Yhden kouluttajan tarjoamasta tiiviistä ja tehokkaasta koulutuspaketista saa oleellisen tiedon oman yrityksen toiminnan kehittämiseen sekä ymmärrystä esimerkiksi siihen, mitä toimintoja kannattaa tehdä itse ja mitä ostaa palveluna tai alihankintana. Saat konkreettista tietoa ja työkaluja yrittäjän urallesi, myös uutta motivaatiota ja itsevarmuutta kohdata yrittämisen haasteet. Koulutuksessa käytyjen keskustelujen myötä jokainen osallistuja saa omaan yritykseen liittyviä tehtäviä, jotka tekemällä asiakas saa aidon ja konkreettisen hyödyn arkeen vietäväksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

  • Yritystoimintaa suunnittelevat ja käynnistävät henkilöt
  • Jonkin aikaa yrittäjä toimineet yrittäjät
  • Yrittäjäjärjestöt
  • Kunnat

Kehitetään liiketoimintaasi - sinä et ole yksin

Kysy lisää yrittäjyyskoulutuksesta, verkkokursseista ja livekoulutuksista, jotka järjestetään yhteistyössä Hiljaisen rekryn kanssa!

Ota yhteyttä