Siirry sisältöön

Uravalmennus

Valmennukseen voi sisältyä tarpeidesi mukaan muun muassa uranvaihtoon liittyvää neuvontaa, työnhakutaitojen kehittämistä, omien vahvuuksien kartoittamista ja sanoittamista, haastattelutaitojen harjoittelua sekä urapolun suunnittelua.

Lue lisää

Yrittäjän mentorointi ja coaching

Yrittäjyys on matka, joka täynnä mahdollisuuksia, haasteita ja kysymyksiä. Yrittäjä tarvitsee tällä matkallaan myös tukea ja apua. Räätälöidyt mentorointi- ja coaching-palveluni, suunnitellaan sinun ja liiketoimintasi tarpeiden tukemiseen.

Lue lisää

Yrittäjyyskoulutus

Onko sinulla hyvä liikeidea, mutta et tiedä miten veisit sitä eteenpäin? Vai oletko jo aloittanut liiketoiminnan, mutta kaipaat tukea toiminnan kehittämiseen? Etänä toteutettu yrittäjyyskoulutus soveltuu niin vasta-alkajille kuin konkareille.

Lue lisää

Mindfulness-koulutukset yrityksille

Miten ehkäistä työstressiä? Teoriaa ja harjoittelua sisältävän tehostartin avulla jokainen pääsee tutustumaan tietoiseen läsnäoloon ja stressin ehkäisyyn, kun multitaskingin sijaan keskitytään yhteen asiaan kerrallaan.

Lue lisää

Maalausta ja mielenrauhaa -kurssit

Mistä sinä löydät voimavaroja kiireiseen elämään? Päivän tai viikonlopun mittaisella kurssilla harjoittelemme maalauksen ja mindfulnessin avulla keskittymistä ja läsnäolon tietoisuutta. Kurssille voi osallistua ilman aiempaa kokemusta.

Lue lisää