Siirry sisältöön

Uravalmennus

Panosta itseesi ja ota seuraava askel urallasi

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Haluatko loistaa ammatillisessa elämässäsi? Uravalmennus auttaa sinua saavuttamaan uratavoitteesi.

Olipa kyseessä uranvaihto, työnhakuun liittyvät taidot, CV:n ja työhakemuksen päivittäminen, vahvuuksien tunnistaminen tai haastattelutaitojen hiominen, olen täällä tukemassa sinua. Yhdessä selvitämme ammatillisen identiteettisi ja suunnittelemme sinulle uuden urapolun.

Tarjoamani palvelut ovat yksilöllisiä ja vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Usein jo muutamalla valmennuskerralla saavutetaan merkittäviä tuloksia. Yli 70 % uravalmennuksessani olleista henkilöistä on saavuttanut uratavoitteita ja ottanut sen halutun seuraavan askeleen!

Ota askel kohti unelmiesi uraa

Uravalmennus antaa kipinää työnhakuun!

Tuntuuko siltä, että työnhakutaitosi kaipaisivat päivitystä? Oletko miettinyt miten voisit erottua muista työnhakijoista? Ehkä olet jo hakenut unelmatyötäsi, mutta et päässyt haastatteluun? Jos vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen kyllä, uravalmennus on juuri sinua varten!

Valmennuksessa opit muun muassa tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi sekä luomaan vakuuttavan hissipuheen. Lisäksi hiomme CV:n ja hakemuskirjeesi kuntoon sekä mietimme miten sinä erotut hakijamassasta!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kenelle uravalmennus on suunnattu?

Uravalmennus on suunnattu kaikille, jotka haluavat kehittää ammatillista uraansa ja saavuttaa tavoitteitaan työelämässä. Valmennus hyödyttää muun muassa seuraavia henkilöitä:

  • Työnhakijat: Etsitkö uusia työmahdollisuuksia tai olet tekemässä uranvaihdosta?
  • Opiskelijat ja vastavalmistuneet: Tarvitsetko ohjausta ja tukea työnhakuun ja uran aloittamiseen?
  • Asiantuntijat: Haluatko edetä nykyisellä uralla, kehittää taitojasi ja saavuttaa ammatillisia tavoitteitasi? Tai haluatko löytää uuden suunnan tai saada selkeyttä tulevaisuuden uratavoitteisiin?
  • Yrittäjät ja freelancerit: Pyritkö kasvattamaan liiketoimintaasi tai kehittämään ammatillista profiiliasi?

Ammatillinen kasvu alkaa täältä

Kysy lisää uravalmennuksesta ja ota seuraava ammatillinen askel

Ota yhteyttä